Quinta-feira, 19/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Pastrimi i shtëpisë nga zilet

Pastrimi i shtëpisë nga zilet

Pastrimi i shtëpisë nga zilet
Ebu Hurejre, Allahu qofte ndare i knaqur prej tij, transmeton se Muhammedi Alejhi selam ka thënë: ”Melaiket nuk shoqërojnë një shoqëri, në të cilën ka qenë apo zile”. (Muslimi)
Poashtu nga nëna e besimtarëve, Aisheja, Allahu qoftë i knaqur prej saj dhe prej të gjitha grave të Muhammedit Alejhi selam, thotë: E kam dëgjuar të dërguarin e Allahut duke thënë: ”Melaiket nuk hyjnë në një shtëpi, në të cilën ka zile”.( Ebu Davudi)

(Visited 438 times, 1 visits today)