Sábado, 20/7/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Pastrimi i dhëmbëve me misvak



Pastrimi i dhëmbëve me misvak

misvaku

Pastrimi i dhëmbëve me misvak ka këto dobi:





– E mprehë kujtesën
– Adapton shqisat
– Forcon mishin e dhëmbëve
– Pastron të parit pengon prishjen e dhëmbëve
– Ndihmon tretjen
– Pastron fytin i sjell dobi zërit ngjizur ose të shterur
– E bën të follurit më shprehës
– Kthjellon njeriun e përgjumur
– Rrit aftësinë e të lexuarit
– Ndihmon individin për të falë Namaz dhe të mësojë Kur’anin
– All-llahu dhe melaiket kete e deshirojne
– E bën njeriun më të virtytshëm

(Visited 18 times, 1 visits today)




Top