Domingo, 23/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

PASTËRTIA NË DITËN E XHUMA

PASTËRTIA NË DITËN E XHUMA

“PASTËRTIA NË DITËN E XHUMA”

Transmeton Ebu Seid el Hudri radiAllahu anhu se Pejgamberi ﷺ ka thënë:

“Gusuli në ditën e xhuma, është obligim për çdo musliman të rritur.”

Muttefekun alejhi |

Transmeton Semure radiAllahu anhu se Pejgamberi ﷺ ka thënë:

“Kush merr abdes ditën e Xhuma, është e mjaftueshme dhe e bukur, ndërsa ai që pastrohet në tërësi është edhe më mirë.”

Trimidhiu&Ebu Davudi |

contrast shower

(Visited 65 times, 1 visits today)
Top