Sexta-feira, 24/1/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Pastërtia e trupit dhe pastërtia e zemrës

Pastërtia e trupit dhe pastërtia e zemrës

Pastërtia e trupit dhe pastërtia e zemrës

Ibnu Abasi (Allahu qoftë i kënaqur me të) ka thënë: Profeti a.s po kalonte përpara dy varreve dhe tha: “Ata të dy po ndëshkohen. Ata mendonin se veprimi që kryenin ishte gjë e lehtë. Njëri prej tyre nuk pastrohej nga urina, ndërsa tjetri merrej me thashetheme”.[1]

(Visited 150 times, 1 visits today)
Top