Sábado, 26/11/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
No Data

Pasi e pashë këtë foto dhe e lexova këtë artikull më poshtë, kuptova se

Pasi e pashë këtë foto dhe e lexova këtë artikull më poshtë, kuptova se

Ndërsa luani fillon të hajë drenushën që gjuan, vëren se ajo ka një këlysh në bark.
Ai e tërheq të voglin nga barku i drenushës së vdekur, por është vonë sepse ai tashmë kishte vdekur.
Luani vendos këlyshin e vdekur në tokë dhe me hapa të rëndë largohet majtas dhe shtrihet.
Fotografisti që bën këto fotografi dyshon pasi që luani kishte mbetur i palëvizshëm për një kohë të gjatë dhe duke mbledhur guximin e tij afrohet dhe sheh se luani kishte vdekur.
Veterinari te i cili e dërgoi luanin për të gjetur shkakun e vdekjes zbulon se luani kishte vdekur meqë zemra i kishte shpërthyer.

Pasi e pashë këtë foto dhe e lexova këtë artikull më poshtë, kuptova se;
Të jesh me zemër të luanit, nuk do të thotë ta marrësh jetën e dikujt me të dobët se ti duke u mbështetur në fuqinë tënde, por zemra jote të mos e përballojë pikëllimin që sjell të qenit shkak për vdekjen e një nëne apo fëmije të pafajshëm..

Përktheu Xhevat Beqiri