Quarta-feira’, 3/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Pashë të gjithë …

Pashë të gjithë …

“Pashë të gjithë miqtë(të dashurit) dhe nuk pashë mik më të mirë se sa ruajtja e gjuhës.
Pashë të gjithë veshjet dhe nuk pashë veshje më të mirë sesa devotshmëria.
Pashë të gjithë pasuritë dhe nuk pashë pasuri më të çmuar sesa vetëmjaftueshmëria.
Pashë të gjitha bindjet dhe nuk pashë më të mirë sesa këshilla.
Pashë të gjitha ushqimet dhe nuk pashë ushqim më të mirë sesa durimi.”

Omeri r.a

(Visited 70 times, 1 visits today)
Top