Sábado, 6/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Pasha kohën! (Asr: 1)

Pasha kohën! (Asr: 1)

Pasha kohën! (Asr: 1)

Allahu po betohet në kohën dhe kur Ai betohet në diçka, neve na jep mesazhin për rëndësinë e asaj gjëje. Nëse akoma nuk e ke llogaritur sa prej kohës tënde e ke shfrytëzuar në diçka që do të bëj dobi ditën kur do ta takosh Krijuesin e kohës, bëje tani. Pse vitet ecin, mos kujto se je në plus, përkundrazi kjo nënkupton se koha (vitet) yte po pakësohet. Tashmë kontoja e kohës po shënon rënie, shih produktivitetin e saj.Jo çdo gjë blihet me para, aq më pak koha, po edhe sikur të blihet, pyetja e ardhshme do të jetë: ‘si i fitove dhe si i harxhove?’ Hoxhë Valdet Kamberi

(Visited 87 times, 1 visits today)
Top