Sexta-feira, 17/9/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Partia e Drejtësisë: Zoti është Një

Partia e Drejtësisë: Zoti është Një

partia e drjetesise

Simboli i Partisë së Drejtësisë është vendosur të jetë ngritja e gishtit tregues.

Pjesëtarë të kësaj partie kanë shpjeguar se ky simbol, sipas traditës dhe fesë islame tregon se “Zoti është një”.

“Nga sot simboli i Partise se Drejtësisë është ngritja e gishtit tregues. ZOTI ESHTE NJË”, shkruhet në faqen zyrtare të kësaj partie.

(Visited 62 times, 1 visits today)
Top