Segunda-feira, 17/6/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

PARAQITU ASHTU SI JEPARAQITU ASHTU SI JE

paraqitje

Jeto ashtu si je ti në realitet;

Mos e ndrysho zërin tënd,

Mos e zëvendëso theksin tënd,

Mos e kundërshto ecjen tënde!

Ti ke shije të veçantë dhe ngjyrë të veçantë.

Kur tenton të bëhesh tjetër ndryshohet shija dhe ngjyra jote.

S’ka dyshim se sa i bukur që je me aromën tënde origjinale.

Kjo, sepse ti je krijuar ashtu, prandaj jeto ashtu si je dhe mos tento të paraqitesh ndryshe!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 22 times, 1 visits today)
Top