Segunda-feira, 16/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Parandalimi i punës nga mësyshi (apo hasedi) dhe magjia

Parandalimi i punës nga mësyshi (apo hasedi) dhe magjia

Parandalimi i punës nga mësyshi (apo hasedi) dhe magjia

Parandalimi i punës
Personi i plotëson të gjitha kushtet për t’u punësuar, por pas asnjë aryse të vlefshme, në secilën përpjekje ai dështon.Puna mund të i premtohet apo garantohet, por diçka do të ndodhë kështu që nuk punon, apo personi do të përballet me një mungesë të energjisë apo ambicies.

Сродна слика

(Visited 924 times, 1 visits today)