Segunda-feira, 2/8/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Para se t’ju kaploje deshperimi i thelle!

Para se t’ju kaploje deshperimi i thelle!

loti

Para se t’ju kaploje deshperimi i thelle!

Te rinjte tane jane ne nje sprove te rende, e prinderit i ka gjetur te papergatitur!
Shume prej tyre krenohen, e qe do te duhej te turperoheshin. Shume prej tyre qeshin, e qe do te duhej te qanin.
Kur shoh se si shume te rinj vishen, flasin e sillen, tek ata shoh prinder qe kane hequr dore nga roli i prindit; kane hequr dore nga pergjegjesia e te qenit prind. Kane hequr dore nga kujdesi e perkushtimi ndaj bijve te tyre.
Shume prej tyre i shoh te dobet dhe injorante!
Nuk fajesoj ata te rinj e ato te reja, sa fajesoj ata prinder qe u bene prinder, pa kuptuar autoritetin dhe rolin qe kane ndaj bijve te tyre.
Jemi njerez!
E njerezit pa turp e respekt, s’jane njerez.
Shpetoni veten tuaj, bijte tuaj, para se te arrini moshen e pleqerise, e t’ju denojne vete bijte tuaj, e t’ju kaploje pastaj deshperimi i thelle!
/Udhetari/

Avni Tafili

(Visited 309 times, 1 visits today)
Top