Quarta-feira’, 21/4/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Para se të TRADHETONI ja 10 gjërat që duhet të dini patjetër.MOS E SHKATERRONI LIDHJEN TUAJ

Para se të TRADHETONI ja 10 gjërat që duhet të dini patjetër.MOS E SHKATERRONI LIDHJEN TUAJ

1. Do të bëheni gënjeshtar
Është mjaft e keqe të mbash titullin “mashtrues”, por nëse mashtron, do të vishesh me kapelën e “gënjeshtarit

2. Do të kapeni
Mund të mos jetë sot. Mund të mos jetë nesër. Por përfundimisht, çështja juaj do të dalë në dritë.

3. Ju do të zhgënjeni të gjithë
Të gjithë. Bashkëshortin juaj. Miqtë tuaj. Bashkëpunëtorët tuaj. Prindërit tuaj. Fëmijët e tu. Veten tuaj.

4. Ju do të jeni një shembull i keq
Gjithkush është ose një shembull i mirë ose një shembull i keq në të gjitha gjërat që bëjmë. Mashtrimi nuk është vetëm një shembull shumë i keq në marrëdhëniet, por sjell me vete një re dyshimi që shtrihet mbi ju në fusha të tjera të jetës suaj. Nëse keni mashtruar në një fushë, a do të mashtroheni në një tjetër?

5. Ju do të humbni autoritetin tuaj moral
Duke thënë “Bëni siç them un, por jo sic bej unë” është mënyra më e shpejtë për të humbur respektin e të tjerëve. Çdo gjykim moral që bën në të ardhmen do të peshohet kundër veprimeve tuaja kurorëshkelëse të së kaluarës. Kjo nuk do të thotë që ju nuk mund ta flisni të vërtetën në të ardhmen, por do të thotë se pak do t’ju dëgjojnë.

6. Ju do të humbni standardin tuaj të jetesës
Në varësi të asaj që bëni për të jetuar, mund ta humbni punën. Shumë humbasin shtëpinë e tyre. Shumica përfundojnë me tarifa të mëdha gjyqësore që kur mashtrimi është zakonisht paraardhësi i divorcit. Bashkëshortët e tradhtuar kanë një mënyrë për të bërë që ju të paguani dhe se pagesa është gjithmonë e shtrenjtë.

7. Ju do të kaloni vite duke u përpjekur për të rindërtuar jetën tuaj
Edhe në qoftë se në njëfarë mënyre e keni bllokuar financiarisht stuhinë, do tju nevojiten vite për t’u rimëkëmbur emocionalisht. Duhen vite për ju për të rikthyer miqësi të caktuara.Duhen vite për ju për të rindërtuar karakterin tuaj. Duhen vite për të rindërtuar besimin. Duhen vite për të falur veten.

8. Ju do të humbni marrëdhëniet
Miqtë do të largohen. Miqtë e afërt që keni ndihmuar nuk do të jenë për t’ju ndihmuar. Edhe disa anëtarë të familjes do të zhduken. Një mashtrues mund të përfundojë duke jetuar një jetë shumë të vetmuar. Është e vështirë për shumë njerëz që ju thirrën si mik për të kaluar atë zhgenjim.

9. A doni që kjo t`ju ndoshte juve?
Hajdutët pëlqejnë të vjedhin portofolet, por urrejnë kur bëhet për ta. Nëse të gjithë jetonim sipas Rregullave të Artë (“Trajtojmë të tjerët me mënyrën se si duam të trajtohemi”), shumica e problemeve të jetës do të zgjidheshin brenda natës. Mendoni për këtë veprim sikur të ishte bërë për ju. Problemi është se ajo kërkon mendimin dhe të menduarit është shpesh gjëja e fundit që ka një mashtrues në mendjen e tij / saj.

10. Ju përfundimisht do të pendoheni për këtë vendim
Ndjenjat janë mashtruese. Menjëherë pas kësaj, sytë tuaj do të hapen dhe do të pendoheni se keni marrë ndonjëherë frutin e ndaluar.

Burimi: /familyshare.com/
©gatuajshendetshem/përktheu j.memeli/

(Visited 195 times, 1 visits today)
Top