Terça-feira, 18/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Para se te maresh nje vendim

Para se te maresh nje vendim

Para se te maresh nje vendim:
– Maturia, sepse “maturia eshte miresi, perjashto ceshtjet qe kane te bejne me ahiretin” Sahih Ebu Daud.
– Konsultimi keshillimi, Allahu i Madheruar thote: “Këshillohu me ta për çështje të ndryshme.” Al Imran 159.
– Duane e Istihares, shoket e Profetit thonin: Profeti (alejhi selam) na e mesonte duane e istihares per te gjitha ceshtjet tona.”
– Vendosmeria, nese mendon te besh dicka behu i vendosur.
-Mbeshtjetja tek Allahu, Allahu i Madheruar thote: “Kur të vendosësh për diçka, mbështetu tek Allahu.” Al Imran 159.
– Lutju Allahut te te jape sukses, sepse prej lutjeve qe bente i Derguari i Allahut ishte: “O Zot me udhezo dhe me jep sukes.”

(Visited 292 times, 1 visits today)
Top