Sábado, 10/6/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

PARA MUAJIT RAMAZAN

PARA MUAJIT RAMAZAN

PARA MUAJIT RAMAZAN

– Kërkoj falje nga tri gjëra:

1. Nëse e zemërova dikë.

2. Nëse e dëmtova dikë.

3. Nëse e ngushtova dikë.

– I falënderoj tre njerëz:

1. Atë që tek ai kam respekt.

2. Atë që kishte durim me mua.

3. Atë që bën dua për mua kur jam larg tij.

– Ua fali tre personave:

1. Atë më përgojoi kur nuk isha prezent.

2. Atë që më ofendoi.

3. Atë që më bëri padrejtësi.

– O Zot mundësona ta presim muajin e Ramazanit me gjynahe të falura dhe me vepra të pranuara!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU