Quarta-feira’, 8/4/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Para Kiametit do te shtohet el harexh

Para Kiametit do te shtohet el harexh

Percillet nga Ebu Musa El esharij se Profeti alejhi selam ka treguar se para Kiametit do te shtohet el harexh.

I thane: Cfare eshte el harexh? Tha: Vrasja dhe genjeshtra. I thane: A do te vriten njerezit me shume se c’vriten sot?

Tha: Nuk do te jete njejte si vrasjet tuaja me mohuesit, por do te vriten midis tyre, derisa njeriu do te vrase fqiun e tij, vellane e tij, xhaxhain e tij dhe djalin e xhaxhait te tij.

Thane: Subhanallah, a do te kene mend njerezit atehere?

Tha: Jo, njerezve ne ate kohe do t’u mungoje mendja.

Ata do te mendojne se jane ne te drejten, por ne realitet nuk jane ne asgje.”

Ahmedi 32/409 dhe e saktesoi Albani ne ” Es silsiletu es sahiha”, 1682

(Visited 87 times, 1 visits today)
Top