Domingo, 31/5/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Pamjet e gjithësisë dëshmojnë realitetin e ringjalljes

Pamjet e gjithësisë dëshmojnë realitetin e ringjalljes

dheu njeriu

Allahu thotë: “Ti e sheh tokën të tharë, por kur Ne lëshojmë ujë mbi të, ajo trazohet dhe gufon dhe prej saj mbijnë gjithfarëlloj bimësh të mrekullueshme në çift. Kjo ndodh (që ta dini) se Allahu është e Vërteta, se Ai i ringjall të vdekurit, se Ai është i Fuqishëm për çdo gjë, se Ora (e Kijametit) do të vijë, gjë për të cilën s’ka dyshim dhe se Allahu do t’i ringjallë ata që janë në varre.”
Gjallërimi i tokës së vdekur nëpërmjet shiut dhe shfaqja e bimësisë mbi të është dëshmi e forcës së Krijuesit për t’i ngjallur të vdekurit dhe për ta bërë Kijametin.

(Visited 32 times, 1 visits today)
Top