Sexta-feira, 3/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Pak para Çastit, do të ketë ditë në të cilat dija [fetare] do të zhduket ndërsa injoranca do të shfaqet

Pak para Çastit, do të ketë ditë në të cilat dija [fetare] do të zhduket ndërsa injoranca do të shfaqet

Abdullah tha: ”Pejgamberi tha: “Pak para Çastit, do të ketë ditë në të cilat dija [fetare] do të zhduket ndërsa injoranca do të shfaqet, dhe do të ketë vrasje të shumta”. [Ibn Maxheh. Po ashtu elBuhari dhe Muslim nga hadithi i el-A’mesh]

(Visited 52 times, 1 visits today)
Top