Sexta-feira, 21/6/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ose mi sjellni këpucët ose do të veprojë si babai imOse mi sjellni këpucët ose do të veprojë si babai im

Pasi u falë Nasradini doli nga Xhamia por nuk i gjeti këpucët e tij

Dhe filloi të bërtasë me zë të lartë duke thënë:

”Betohem në Allahun nëse nuk mi sjellni këpucët e mia, do të veprojë ashtu siç veproi babai im !!!”

Njerëzit u tubuan rreth tij dhe të habitur e pyetën: ”Si paska vepruar babai yt?”

Ai ua ktheu sërish duke i kërcënuar: ”Ose mi sjellni këpucët ose do të veprojë si babai im !!!”

Njerëzit u frikësuan nga ky kërcënim i tij dhe ia sollën një palë këpucë të reja pastaj e pyetën: ”O Nasradin, tani që i sigurove këpucët na trego si veproi babai yt?”

”Shkoi zbathur në shtëpi” – ua ktheu Nasradini.

(Visited 19 times, 1 visits today)
Top