Segunda-feira, 23/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

O Zoti ynë, a ka ndonjë njeri tjetër që e ke nderuar më shumë se mua me këtë rast, pasi që unë jam duke biseduar me Ty?

O Zoti ynë, a ka ndonjë njeri tjetër që e ke nderuar më shumë se mua me këtë rast, pasi që unë jam duke biseduar me Ty?

“Kur Musait iu dha rasti të bisedojë me Allahun, ai e pyeti Zotin:
“O Zoti ynë, a ka ndonjë njeri tjetër që e ke nderuar më shumë se mua me këtë rast, pasi që unë jam duke biseduar me Ty?
Allahu i është përgjigjur:
“O Musa, pas teje do të vijnë njerëz, robër të Mi, të cilët do t’i nderojë më shumë se sa të kam nderuar ty tani. Tani, kur Unë po flas me ty, ndërmjet Meje dhe teje ekzistojnë 70 mijë perde, kurse, kur do të agjërojë ummeti i Muhammedit, kur t’ju thahen buzët e fytyrat kur t’ju zverdhohen, Unë, në kohën e iftarit, për to do t’i heq të gjitha perdet dhe do t’ua pranojë lutjet.”

(Visited 216 times, 2 visits today)