Quarta-feira’, 28/7/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

O Zoti im, më jep shëndet

O Zoti im, më jep shëndet

*Allahumme afini fi bedeni, Allahumme afini fi semi, Allahumme afini fi besari, la ilahe il-la ente, eudhu bike minel-kufri wel-fakri, we eudhu bike min adhabil-kabr, la ilahe il-la ente.

(O Zoti im, më jep shëndet në trupin tim, O Zoti im, më jep shëndet në të dëgjuarit tim, O Zoti im, më jep shëndet në të parët tim. S’ka të adhuruar tjetër përveç Teje. O Zoti im, kërkoj mbrojtjen Tënde nga kufri e varfëria dhe kërkoj mbrojtjen Tënde nga dënimi I varrit. S’ka të adhuruar tjetër përveç Teje.)

(3 herë)

(Visited 835 times, 1 visits today)
Top