Terça-feira, 20/4/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

O Zot ! Ruaje Nënën time, dhe Nënat e të gjithë muslimanëve

O Zot ! Ruaje Nënën time, dhe Nënat e të gjithë muslimanëve

Nëna…Nëna…Nëna

°Prania e saj…jetë
°Lutja e saj…shpëtim
°Këmbët e saja…Xhennet

O Zot !
Ruaje Nënën time, dhe Nënat e të gjithë muslimanëve.Amin

Hoxhë Sinan Rushiti

(Visited 245 times, 1 visits today)
Top