Sábado, 30/9/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

O ti i pikëlluar përgëzohu!!!

O ti i pikëlluar përgëzohu!!!

pergezohu

O TI I PIKËLLUAR PËRGËZOHU!!

O ti i pikëlluar, përgëzohu! Allahu është më pranë teje se damari i qafës tënde!

Përgëzohu.. se lehtësimi është afër!

Përgëzohu.. se Allahu i pranon lutjet e tua!

Përgëzohu.. se Allahu nuk të len të humbësh!

Përgëzohu.. se për çdo gjë ka zgjidhje tek Allahu i Madhëruar!

Përgëzohu.. se dynjaja është një orë dhe nuk zgjat shumë!

Përgëzohu.. se jeta pa dyshim se është kalimtare, dhe ne të gjithë do të ikim, dhe do të mbetet vetëm se Krijuesi i tokës dhe i qiejve dhe Mbreti i mbretërve!

Përgëzohu.. përderisa Allahu është me ty!

Përgëzohu.. se pas çdo vështirësie do të vjen lehtësimi!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Tags: