Segunda-feira, 11/12/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

O ti njeri

O ti njeri

Është interesante të kuptosh se si funksionon jeta, por është jashtzakonishtë komplekse për të kuptuar qëllimin e saj në kohën që jetojmë.

Në jetë njeriu ka qëllime të ndryshme , por sot gjithçka pothuajse ka shkuar në materie dhe ego.Egoja dhe materia thyhen atëherë kur shpirti lëndohet dhe trupi traumtaziohet dhe merr si sprovê sëmundjen.
Atëherë egoja fillon të zbehet dhe kupton jo rëndësinë e materies. Ç më duhet të jem dikushi kur vet qenia njeriu është e mrekullushmë, ç’më duhen milionat kur vetëm edhe me normale mund të jetojmë.
O ti njeri kthjellu,
o ti njeri shërohu,
o ti njeri avancohu,
o ti njeri thyej egon,
o ti njeri shpërndaj pasurinë me të tjerët.

 

 

@include "";