Terça-feira, 15/10/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

O ti i mërzitur

O ti i mërzitur

merzitur

O TI I MËRZITUR!!

O Ti i mërzitur vallë çfarë brenge ke ?
A mos të dhemb zemra, a në shpirt i varfër je.
A mos ndoshta ty të mungon dikush, që ti pa të po ndjehesh askush.
O Ti i mërzitur që në zemër ke plagë, bën durim që të hiqet ajo flakë.
O Ti i pikëlluar mos u dëshpro kurrë, por forcoje atë zemër dhe bëre si gurë.
O Ti i mërzitur mbaj shpresa më shumë, mos derdh shumë lotë se formove një lumë.
O Ti i mërzitur në qoftë se do qetësim, mere Kuranin në dorë dhe bëj më shumë lexim.
O Ti i mërzitur a nuk të mjafton një send, që Allahu është me besimtarët në çdo kohë dhe në çdo vend!!

(Visited 92 times, 1 visits today)
Tags:
Top