Segunda-feira, 27/6/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

O TI I PIKËLLUAR PËRGËZOHU!!

O TI I PIKËLLUAR PËRGËZOHU!!

psikologjia
O ti i pikëlluar, përgëzohu! Allahu është më pranë teje se damari i qafës tënde!
Përgëzohu.. se lehtësimi është afër!
Përgëzohu.. se Allahu i pranon lutjet e tua!
Përgëzohu.. se Allahu nuk të len të humbësh!
Përgëzohu.. se për çdo gjë ka zgjidhje tek Allahu i Madhëruar!
Përgëzohu.. se dynjaja është një orë dhe nuk zgjat shumë!
Përgëzohu.. se jeta pa dyshim se është kalimtare, dhe ne të gjithë do të ikim, dhe do të mbetet vetëm se Krijuesi i tokës dhe i qiejve dhe Mbreti i mbretërve!
Përgëzohu.. përderisa Allahu është me ty!
Përgëzohu.. se pas çdo vështirësie do të vjen lehtësimi!
Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 272 times, 1 visits today)