Sábado, 14/12/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

O TI I MËRZITUR!!

O TI I MËRZITUR!!

O TI I MËRZITUR!!

O Ti i mërzitur vallë çfarë brenge ke ?

A mos të dhemb zemra, a në shpirt i varfër je.

A mos ndoshta ty të mungon dikush, që ti pa të po ndjehesh askush.

O Ti i mërzitur që në zemër ke plagë, bën durim që të hiqet ajo flakë.

O Ti i pikëlluar mos u dëshpro kurrë, por forcoje atë zemër dhe bëre si gurë.

O Ti i mërzitur mbaj shpresa më shumë, mos derdh shumë lotë se formove një lumë.

O Ti i mërzitur në qoftë se do qetësim, mere Kuranin në dorë dhe bëj më shumë lexim.

O Ti i mërzitur a nuk të mjafton një send, që Allahu është me besimtarët në çdo kohë dhe në çdo vend!!

Përgatiti: Irfan JAHIU

 

(Visited 101 times, 1 visits today)
Top