Terça-feira, 2/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

O Shqiptar i Shqiperisë mos e lëndo Shqiptarin që vjen vizitor nga Kosova, Maqedonia, Mali i Zi, Presheva apo Diaspora

O Shqiptar i Shqiperisë mos e lëndo Shqiptarin që vjen vizitor nga Kosova, Maqedonia, Mali i Zi, Presheva apo Diaspora
Ligjerata e sotme:” | O Shqiptar i Shqiperisë mos e lëndo Shqiptarin që vjen vizitor nga Kosova, Maqedonia, Mali i Zi, Presheva apo Diaspora. Ata janë vëllezërit dhe motrat tona që shumë na kanë munguar”!
https://www.facebook.com/ElvisNaci/videos/1799859486764725/
(Visited 63 times, 1 visits today)
Top