Quarta-feira’, 15/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

O Musa, të porosis me këto katër porosi

O Musa, të porosis me këto katër porosi

Është thënë se Allahu i Lartësuar i ka shpallur Musait a.s:
“O Musa, të porosis me këto katër porosi: Përderisa nuk i sheh mëkatet e tua të falura mos u angazho me mëkatet e të tjerëve.
Përderisa nuk i sheh thesaret e Mia të hargjohen atëherë mos u merakos shumë për rrizkun tënd.
Përderisa nuk e sheh se pushteti Im është mposhtur atëherë mos shpreso te askush tjetër pos Meje.
Dhe përderisa nuk e sheh Shejtanin të vdekur atëherë mos u siguro nga kurthet e tij.”

(Visited 412 times, 1 visits today)
Top