Sábado, 6/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

O i shkretë, mos e lavdëro asnjeri, pa e provuar në këto tre gjëra

O i shkretë, mos e lavdëro asnjeri, pa e provuar në këto tre gjëra

Një prej tabiinëve u lavdërua prej dikujt dhe ai i tha:
O robi Zotit: Vallë, e më ke zemëruar ndonjëherë dhe më ke gjetur të butë?!
I tha- Jo.

Vallë, a ke udhëtuar me mua, që të më provosh?!
I tha – Jo.

Vallë, a më ke dhënë ndonjë amanet, dhe më ke gjetur besnik?!
I tha – jo.

O i shkretë, mos e lavdëro asnjeri, pa e provuar në këto tre gjëra.

(Visited 998 times, 1 visits today)
Top