Segunda-feira, 11/12/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

O e kaluar! O e ardhme!

O e kaluar! O e ardhme!

O e kaluar!
Që ke udhëtuar dhe ke kaluar. Nuk do të qaj për ty. Nuk do t’më kapësh duke menduar për ty, madje as për një moment, sepse ti ke shkuar nga unë që të mos kthehesh më kurrë!

O e ardhme!
Ti je në sferën e të fshehtës, për këtë arsye nuk do të varem nga ëndrrat e tua. Nuk do të brengosem për atë që vjen nesër, sepse e nesërmja ende nuk ka ardhur.

Shejh Aid El-Karni
Përktheu: Liridon H. Tërstena

@include "";