Terça-feira, 31/3/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

O bir i Ademit.Ti do te vdesesh vetem

O bir i Ademit.Ti do te vdesesh vetem

 

feja islame

Bir i Ademit! Fene tende! (Kujdes) Fene tende! Ajo eshte mishi yt e gjaku yt. Nese feja jote shpeton (eshte ne rregull) shpeton edhe mishi dhe gjaku yt.
Nese eshte gjendja tjeter (feja nuk eshte ne rregull) kerko mbrojtje Allahut prej kesaj. Ajo (gjendje perfundimin e ka) eshte Zjarr qe nuk fiket (Xhehenemi), mish qe nuk tretet (nga denimi ne Zjarr) e qenie qe nuk vdes (pasi hyn ne xhehenem ska me vdekje).”

Zuhdi i Hasan el-Basri, 23

(Visited 48 times, 1 visits today)
Top