Quinta-feira, 20/6/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

O Allahu im, unë jam i dobët dhe kam nevojë për TyO Allahu im, unë jam i dobët dhe kam nevojë për Ty

O Allahu im, unë jam i dobët dhe kam nevojë për Ty…
Largoje nga unë të keqen, pikëllimin, dhimbjen, ankthin dhe depresionin!

“A ka më të mirë se Ai (Allahu) që i vjen në ndihmë nevojtarit të këputur, kur i lutet Atij, që jua largon të keqen dhe ju bën juve trashëgimtarë në tokë?! (Neml: 62)

Përktheu: Qendra Kur’anore – Preshevë

(Visited 56 times, 1 visits today)
Top