Sábado, 23/10/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

O Allah,kërkojmë nga Ti

O Allah,kërkojmë nga Ti

lutje

O Allah

Kërkojmë nga Ti:

– Shtimin e imanit 
– Bereqet në jetë
– Shëndet në trup
– Sinqeritet në punë
– Maturi në fjalë
– Furnizim të gjerë


“Duaja bën dobi për atë që ka zbritur (nga sprovat) dhe që nuk ka zbritur. O robër të Allahut, bëni dua”! (Shënon Hakimi dhe Tirmidhiu)

Përshtati: Hoxhë Valdet Kamberi

(Visited 165 times, 1 visits today)
Tags:
Top