Domingo, 22/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

O Allah nese kete semundje e kam nga mesyshi ose nga magjia, shkaterroje

O Allah nese kete semundje e kam nga mesyshi ose nga magjia, shkaterroje

Duhet te jeshe i kujdesshem ndaj lutjeve te mengjesit dhe te darkes, te besh lutjen e mesyshit dhe magjise: eudhu bikelimati lahi temeti min sherri ma halek (i kerkoj mbrojtje Zotit me fjalet e tij te persorura qe te me ruaje prej se keqes se cdo gjeje qe ka krijuar); ose eudhu bikelimeti lahi teemeh min kuli shejtanin … ue min kuli ajnin lemeh (te me mbroje nga cdo shejtan dhe cdo sy shpues), etj. Keto lutje jane tek mburoja. Ose lutjet qe i ben i semuri me fjalet e tij. Ose te lutesh: O Allah nese kete semundje e kam nga mesyshi ose nga magjia, shkaterroje.
Mesyshi kurohet edhe me ilace, me mjekesi. Rendesi ka te jete ilac I lejuar.

(Visited 345 times, 1 visits today)