Terça-feira, 28/1/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

O Allah! Na furnizo bereqetshëm!

O Allah! Na furnizo bereqetshëm!

O Allah! Na furnizo bereqetshëm!

Njëri nga të devotshmit lutej:
O Zot! Ma begato mua rrizkun(furnizimin)!
Tjetri e pyeti: Ç’është puna jote?! Asnjë here nuk të kam ndëgjuar të lutesh: O Zot! Më furnizo mua?!
E ky ja ktheu: Furnizimi është i siguruar nga Zoti, por unë e lus Zotin të ma begatoj ate, sepse begatimi(bereqeti) është ushtarë i fshehtë nga ushtarët e Allahut,
që kur zbret mbi fëmiun, e përmirëson ate, kur zbret mbi trupin, e forcon ate,
kur zbret mbi zemrën e lumturon ate
dhe kur zbret mbi pasurinë e shton ate!

(Visited 69 times, 1 visits today)
Top