Sábado, 30/5/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nxjerrja e sihrit dhe prishja e tij

Nxjerrja e sihrit dhe prishja e tij

Nxjerrja e sihrit dhe prishja e tij:

Thotë Ibën Bazi: “Duhet dhënë mundin maksimal për të getur vendin e sihrit qoft të jetë në tokë, kodër apo ndokund tjetër. E kur të gjendet, të nxirret e të prishet atëherë shkatërrohet sihri.”

Në transmetimin e Buhariut thuhet se Pejgamberi, Salallahu alejhi ve selem, ka urdhëruar që të shkohet te bunari dhe të nxirret sihri prej tij.

(Visited 708 times, 1 visits today)
Top