Domingo, 25/9/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nxito drejt martesës

Nxito drejt martesës

Këshilloj që njeriu të nxitoj drejt martesës, përderisa ka mundësi për një gjë të tillë, ngaqë në martesë ka dobi të shumta.
Ndërsa, ngurrimi i disa njerëzve për të mos u martuar nga frika se do të përballen me probleme ekonomike, apo shpirtërore, apo shoqërore, e gjithë kjo është vetëm një gjë imagjinare, të cilën e cytë shejtani.
Nëse njeriu i mbështetet Allahut të Madhërishëm dhe është i bindur ndaj Tij në këtë çështje ashtu siç duhet, do ta gjej se përfundimi do të jetë shumë i mirë.

Imam Uthejmini, Allahu e mëshiroftë
(Ez-Zeuaxh, esiletun fi ahkamihi, 1/59)
Suad Shabani

(Visited 160 times, 1 visits today)