Quarta-feira’, 15/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nxitja për të ngrënë syfyr !

Nxitja për të ngrënë syfyr !

Nxitja për të ngrënë syfyr !

Allahu fal dhe melekët e Tij bëjnë lutje për ata që hanë syfyr.

Muhamedi alejhi selam

(Visited 503 times, 1 visits today)
Top