Terça-feira, 24/11/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

NUMRI I KONTAKTIT !!

NUMRI I KONTAKTIT !!

NUMRI I KONTAKTIT !!

Hoxha nga minberi porosiste të pranishmit;

– Mos e harroni kontaktin me ZOTIN TUAJ !!

Njëri nga të pranishmit e ngre zërin dhe e pyet hoxhën;

” Sa është numri i telefonit qe të kontaktojmë me Zotin ?!!!

U habiten të pranishmit nga kjo pyetje e këtij njeriu, por edhe me tepër me pergjigjen e shpejte te Hoxhës …

– Regjistroje tek ti këtë numër – tha hoxha ;

2443483 !!!

Pyetësi e uli kokën pasi qe e kuptoi domethënien e këtij numëri, por për ata që ende nuk e kishin kuptuar, hoxha ua spjegoi domethënien e këtyre numrave;

– Dy rekate namazi i sabahut,
– Kater rekate namazi i drekes,
– Kater rekate namazi i ikindise,
– Tre rekate namazi i akshamit,
– Kater rekate namazi i jacise,
– Tete rekate namazi i nates dhe,
– Tre rekate namazi i vitrit !!!

Sot, ti vëlla dhe motër e nderuar, a ke kontaktuar me Zotin tëndë ??!!
Mos i shkëput lidhjet e tua me Zotin tëndë se ne Ditën e Gjykimit deshte apo nuk deshte do të takohesh me Të, e cfarë do ti thuash Atij që nuk e ke ruajtur kontaktin me Të ?!!

Allahu na e mundësoftë ruajtjen e këtyre lidhjeve me Allahun.

(Visited 80 times, 1 visits today)
Top