Sábado, 10/6/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Numrat emergjent që mund të i kontaktoni!

Numrat emergjent që mund të i kontaktoni!

numrat emergjent

(nuk janë të vetmit…)

Jeni i trishtuar?——————–——————————-Kur’an 02:25
Keni bërë mëkat?————————————————-Kur’an 39:53
Po kërkoni paqe?————————-————————Kur’an 05:16
Po kërkoni shoqëri të mirë?——————————-—Kur’an 2:257
Jeni i diskriminuar seksualisht?—————————Kur’an 33:35
Jeni diskriminuar sipas races?—————————-–Kur’an 49:13
Po kërkoni dashuri në qetësi?——————————-Kur’an 30:21
Jeni në depression?——————-————————–Kur’an 13:28
Keni dëshirë të madhe për një mik të afërm?———-Kur’an 50:16
Mendoni se nuk keni vlerë?———————————-Kur’an 76:22
Ndjeheni sikur i humbur?———————–————-Kur’an 12:87
Ndjeheni i pa privilegjuar?—————–——————Kur’an 14:34
Jeni i lodhur nga vështirësitë?—————–————-Kur’an 94:05
Të sulmojnë njerëzit?——————————————Kur’an 25:63
Për siguri nga friga————————-———————-Kur’an 02:62
Për sigurimin e faljes——————————————-Kur’an 03:135
Për sigurim të dyfisht———————–——————-Kur’an 15:49
Numrat janë pa pagesë dhe janë të panevojshëm për sekretari ose operatorë telefonie.

Tags: