Sexta-feira, 3/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nuk të urrejnë vetëm  për pasuri por edhe për….!

Nuk të urrejnë vetëm  për pasuri por edhe për….!

Nuk të urrejnë vetëm
për pasuri por edhe për….!

Jusufi alejhis-selam,
urrejtjen nuk e kishte nga vëllezërit për pasuri!

Lexo ajetin 8 te sures Jusuf:
‎إذ قالوا ليوسف وأخوه أحبُّ إلى أبينا منّا
“Thanë: “Jusufi dhe i vëllai janë më të dashur prej nesh te babi ynë.”
Pra, dhuratat (pasuria) e zemrës është më e çmuar se sa pasurin që mund ta keshë në dorë.
Andaj, Jusufi alejhis-selam u urrejtë për dashurinë e babit (ishte me i dashuri në mesin e fëmijëve).
Sigurishtë që ndonjëherë është nevoja që dashurinë tënde ta fshehësh nga disa njerëz urrejtës.

Pershtatje

(Visited 51 times, 1 visits today)
Top