Domingo, 31/5/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nuk mund ta degjosh kete sure e te mos largohet pikellimi e merzia

Nuk mund ta degjosh kete sure e te mos largohet pikellimi e merzia

Thotë Abdullah Iben Mesudi: “Nuk ka një të mërzitur që e lexon Suren Jusuf dhe të mos i largohet mërzia”

Kjo sure është sureja e njerëzve të mërzitur dhe të dëshpëruar. Ajo është sureja e atyre që u është bërë padrejtësi. Ajo është sureja muslimanëve të sotëm, për të cilët thuren komplote të njëpasnjëshme. Ëshët sureja e atij që e ndien se rruga është e gjatë. Është sureja e atij që përjeton vetminë dhe braktisjen e të tjerëve.

(Visited 117 times, 1 visits today)
Top