Segunda-feira, 16/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nuk me ka mundur vetëm se një grua, e cila mbante një pjatë të mbuluar

Nuk me ka mundur vetëm se një grua, e cila mbante një pjatë të mbuluar

Një njeri i mençur ka thëne:

Nuk me ka mundur vetëm se një grua, e cila mbante një pjatë të mbuluar dhe une e pyeta: Çfarë ka në pjatë?

Më tha: “Po pse e kemi mbuluar?”.
Me zuri ngushtë.
Unë nuk them se kjo është mençuri e dites se sotme, por kjo është mençuria e jetës:
“Çdo gjë që është e mbuluar mos u mundo ta zbulosh”

Mos u mundoni të shikoni anën tjetër të askujt, edhe nëse jeni të sigurt se ajo është e keqe, mjafton që ai të respekton dhe mundohet t’ju tregojë anën e tij më të mirë.
Beje mbulimin tend si nje maske per te, sepse cdonjeri prej nesh i ka anet e tij negative madje ia shmang ato vetvetes.

Të qënit i preokupuar me sekretet e jetës së njerëzve hap derën për mendim të keq dhe padrejtësin të tyre!.

(Visited 453 times, 1 visits today)