Quinta-feira, 28/1/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nuk ka bime me te dashur per All-llahun se druri i kenase (kenaja)

Nuk ka bime me te dashur per All-llahun se druri i kenase (kenaja)

Kenaja ndihmon edhe ne rritjen e flokeve, rrit freskine rinore, permireson te paret, rrit nxitjen seksuale dhe eshte e dobishme ne sherimin e kallove, pucrrave dhe te thateve ndermjet kembeve. Lidhur me kete teme, ne Sahihun e Buhariut eshte shenuar qe nje njeri i ishte ankuar te Derguarit te Zotit , salaAllahu alejhi we selem, per nje dhembje ne kembe, kurse ai i kishte thene: “Lyeji me kena”. Ebu Davudi ka treguar se i Derguari i All-llahut , salaAllahu alejhi we selem, ka thene: “Nuk ka bime me te dashur per All-llahun se druri i kenase”.

(Visited 391 times, 1 visits today)
Top