Sexta-feira, 27/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nuk ka asnjë njeri pa presionet e jetës

Nuk ka asnjë njeri pa presionet e jetës

Jo të gjithë të heshtur janë të paaftë për t’u përgjigjur,
Ka nga ata që janë të heshtur që të mos lëndojnë të tjerët,
Ka nga ata që janë të heshtur sepse vuajnë dhe fjalët e tyre do të rrisin dhimbjen,
Ka nga ata që e dinë se fjalimi nuk do të ndihmojë nëse flasin,
Ka nga ata që heshtin në kohën e zemërimit të tyre, që të mos humbin askënd.
Dhe mbetet heshtja më e madhe; heshtja që kënaqë Zotin tuaj dhe përgjigjeje e fjalës së Tij:”..dhe që e frenojnë mllefin, që ua falin (të keqen) njerëzve, e All-llahu i do bamirësit.” Ali Imran 134

Nuk ka asnjë njeri pa presionet e jetës.

(Visited 252 times, 1 visits today)