Terça-feira, 15/6/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nuk është turp

Nuk është turp

 

Nuk është turp që njerëzit flasin për ty,

por është turp kur fjalët e tyre të bllokojnë.

Nuk është turp ta keqkuptosh dikë,
por është turp kur ke mendim të keq për të.
Nuk është turp të shohësh një lot mbi faqen e një të dëshpëruari,

por është turp kur nuk nuk ia fshin qoftë dhe me një buzëqeshje.

Nuk është turp që dikush të kërkoj këshillën dhe ndihmën tënde,
por është turp kur e kthen duarbosh.
Nuk është turp kur lëngon nga një plagë,
por është turp kur e lë pa mjekuar për të lënguar gjithë kohën.
Nuk është turp të thyemi,
por është turp kur dorëzohemi…

Shkroi: Prof. Elmaz Fida

shame

 

(Visited 81 times, 1 visits today)
Top