Quarta-feira’, 3/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nuk është i fuqishëm ai që ka fuqi trupore

Nuk është i fuqishëm ai që ka fuqi trupore

Ebu Hurejra [ radijallahu anhu] transmeton se Pejgamberi [ sal – lallahu alejhi ve sel – lem ] ka thënë :

“ nuk është i fuqishëm ai që ka fuqi trupore , i fuqishëm është ai që frenon veten kur zemërohet”

( Buhariu dhe Muslimi )

(Visited 157 times, 1 visits today)
Top