Sexta-feira, 21/6/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nuk është e rendësishme të keni shumë shokë që të bëhësh i njohurNuk është e rendësishme të keni shumë shokë që të bëhësh i njohur

Nuk është e rendësishme të keni shumë shokë që të bëhësh i njohur.
Luani ecë i vetëm..
Delja ecë me grupin e saj…
Gishti tregues,i mesem,i unazës dhe i vogli, të gjithë janë afer njëri tjetrit,
ndërsa gishti i madh është larg tyre.
Është qudi që gishtat tjerë nuk mund të bëjn asgjë pa ndihmën e gishtit të MADH,
Provo të shkruash apo të rregullosh pullat e rrobave pa ndihmën e gishtit të madh.
Prandaj kuptoje se, nuk është e rendësishme të keni shumë shokë rreth jush, mirëpo më e rendësishme është se cili prej tyre është më i dashuri dhe më i dobishmi per ty edhe nese është shumë larg teje…

(Visited 27 times, 1 visits today)
Top