Quarta-feira’, 6/7/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nuk e dimë nëse …

Nuk e dimë nëse …

Nuk e dimë nëse Thomas Edison a do kishte arritur që të shpikte poçin elektrik po të mos i vdiste e ëma në procesin kirurgjikal rrethuar me errësirë më shumë se me dritë. Dhembje e cila qe edhe frymëzim dhe motiv për të. Nuk e dimë nëse Steve Jobs a do të krijonte ato që ai krijoi, e të mbetej gjeniu dhe emblema e novacionit dhe ambicjes, po të mos kishte guximin që ta ndiqte intuitën e tij për t’i realizue ëndrrat.

(Visited 89 times, 1 visits today)