Segunda-feira, 27/3/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
No Data

Nuk e dija se …

Nuk e dija se …

…nuk e dija se në jetë shpesh ajo që të falte më shumë lumturi ishte dhimbja; nuk e dija se sfidat më të vështira ishin ato që do të më bënin më të fortë; nuk e dija që të mësosh të lësh dicka të largohet nga jeta jote do të thote të fitosh mencuri; nuk e dija se nëse e shihja botën me një sy pozitiv ajo do të dukej më e bukur….nuk e dija se dhimbja do të ishte trajneri që do të më forconte në rrugën time…sepse gjithmonë është e rëndesishme të dish ta menaxhosh dhimbjen që ajo të jetë burimi i kthimit tënd në një njeri më të mirë…mos harro gjithcka ndodh për një arsye….dhe vështirësite janë rruga e përmirësimit dhe lartësimit tënd si njeri…